Informacja Administratora

Na podstawie art. 13 ust. 1 i 2 Rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych), Dz. U. UE. L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r., dalej RODO informuję:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.6 ust.1 lit.c RODO),
3. jeżeli korzysta Pan/Pani z odnośnika na stronie będącego adresem e-mail placówki to zgadza się Pan/Pani na przetwarzanie danych w celu udzielenia odpowiedzi,
4. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
5. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
6. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
7. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
8. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
9. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
10. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu.
zamknij

Jadłospis

21 - 25 kwiecień 2025

21 kwiecień - poniedziałek

Poniedziałek Wielkanocny


22 kwiecień – wtorek 

Ś: chleb mieszany z masłem, jajko na twardo, papryka, kakao/herbata

przekąska - mandarynki

O: krupnik, ryż jaśminowy, twaróg, mus truskawkowy, polewa śmietanowo-jogurtowa, kompot wieloowocowy

P: grahamka z masłem, kiełbasa żywiecka, ogórek świeży, kiwi, herbata z cytryną


23 kwiecień– środa 

Ś: kasza manna na mleku, chleb mieszany z masłem, twarożek naturalny, pomidorki koktajlowe, herbata

przekąska – winogrona

O: zupa jarzynowa, ziemniaki z koperkiem, sznycel z piersi indyka, marchewka z groszkiem zielonym, kompot wieloowocowy

P: chałka z masłem, dżem brzoskwiniowy, mleko/herbata, jabłko

24 kwiecień- czwartek  

Ś: płatki kukurydziane na mleku, chleb mieszany z masłem, wędlina, sałata, pomidor, herbata

przekąska - marchew surowa

O: zupa krem z brokułów, spaghetti z mięsem drobiowym (kurczak) i sosem bolońskim, ogórek zielony, kompot śliwkowy 

P: koktajl z jogurtu naturalnego i truskawek,  bułka z ziarnami z masłem, banan

 

25 kwiecień – piątek 

Ś:  talerz kanapek różnych z warzywami (samodzielne kompozycje do wyboru dla dzieci), kawa mleczna/herbata

przekąska – mix owoców

O: zupa pomidorowa z makaronem, ziemniaki z koperkiem, filet z miruny panierowany, surówka z kapusty czerwonej i cebulki,  kompot truskawkowy

P: jajko na twardo, grahamka z masłem, papryka, jabłko, herbata owocowa