KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: aktualności

Fluoryzacja

15.09.2021
Fluoryzacja

Fluoryzacja

15.09.2021

Dnia 23.09.2021 r. (czwartek) o godz. 11:30 odbędzie się w Przedszkolu fluoryzacja. Zapisy i opłata (18zł) w grupach.

Zajęcia plastyczne "Letnie inspiracje"

Dzieci wykonały prace plastyczne z różnorodnych materiałów plastycznych.

Powitanie wiosny

Dzieci z Przedszkola nr 4 powitały wiosnę w ogrodzie przedszkolnym. Dzieci śpiewały piosenki, recytowały wiersze, rozwiązywały zagadki i quizy. Szukały oznak wiosny w ogrodzie przedszkolnym. Powitały wiosnę wspólnym spacerkiem po ogrodzie.

Zima w ogrodzie przedszkolnym

Zimą nasz ogród prezentuje się wyjątkowo pięknie. Ośnieżone drzewa i krzewy wyglądają zjawiskowo. Otulone białą pierzynką zabawki przypominają zaczarowaną krainę lodu.

Dzień Babci i Dziadka

Dzieci z okazji Dnia Babci i Dziadka rysowały laurki z kwiatami oraz najpiękniejsze portrety.

Pieczemy i ozdabiamy pierniczki w przedszkolu

Dzieci nazywały składniki potrzebne do ciasta, asystowały przy mieszaniu ciasta, wykrawały foremkami kształty pierniczków. Zanosiły pierniczki do upieczenia Pani Małgosi, dekorowały lukrem i perełkami, smakowały i wąchały. Dzieci to prawdziwi cukiernicy.

Warsztaty plastyczne "Drzewko Bożonarodzeniowe"

Dzieci w grupach ozdabiały bombki według swojego pomysłu. Powstały wyjątkowe świąteczne choinki.

Wydarzenie teatralne "Chichotek odwiedza przedszkole"

Dzieci z Przedszkola nr 4 uczestniczyły w wydarzeniu teatralnym online pt. „CHICHOTEK ODWIEDZA PRZEDSZKOLE” organizowanym przez Teatr MŁYN i współfinansowanym przez m.st. Warszawę – Dzielnicę Śródmieście.

Świąteczne zakątki naszego przedszkola

W Przedszkolu nr 4 zagościły choinki, skrzaty, girlandy oraz kolorowe światełka.